Ingen fara! Om du har en smartphone så kan du ladda ner eller öppna PDF-filen från din e-post. Vi scannar sedan streckkoden direkt från skärmen så det är viktigt att det inte är några sprickor i vägen som kan störa.

Har du inte möjlighet att visa biljetten genom din mobil och ditt evenemang är inom 3 dagar ber vi dig ringa 0771 31 00 00 för hjälp. Är det mer än 3 dagar till ditt evenemang kan du även skicka en förfrågan.