1. Klicka på knappen ”Bjud in dina vänner” och starta den sociala bokningshanteraren. Detta lättanvända verktyg hjälper dig att hålla reda på alla dina inbjudningar.
  2. Välj antalet bokade biljetter åt din(a) vän(ner).
  3. Välj hur du vill bjuda in:

Bjud in via Facebook

1. Du uppmanas att logga in via Facebook Connect. Om du inte har ett Facebook-konto uppmanas du att registrera dig.
  2. Ange din väns namn när du har loggat in via Facebook Connect.
  3. När du valt vem du vill bjuda in kan du skriva ett personligt meddelande till din vän.
  4. Klicka sedan på ”Skicka inbjudan”

Bjud in via e-post

1. Ange din väns e-postadress
  2. Skriv ett personligt meddelande
  3. Klicka sedan på ”Skicka inbjudan”

Påminnelse: inbjudningsmeddelanden distribueras av ”alerts@events.axs.com”. Var noga med att be dina vänner lägga till denna e-postadress som en kontakt, så att mejlen inte fastnar i deras skräppostfilter!