Evenemang är sociala, och därför skapades vår smidiga lösning AXS Invite! Vi vill att du ska kunna bjuda in vänner utan att behöva betala för alla på en gång. När du köper dina biljetter kan du boka platserna bredvid dig (eller onumrerade biljetter om evenemanget inte har bestämda sittplatser). Sedan kan du via Facebook eller e-mail erbjuda dina vänner att köpa dem med hjälp av vår sociala bokningshanterare som finns under fliken AXS Invite när du loggat in på ditt AXS-konto.