Kan jag köpa de bokade biljetterna åt mig själv istället för att bjuda in mina vänner?

Absolut! Så länge din bokning inte har gått ut OCH du har tillgängliga inbjudningar så kan du köpa biljetter åt dig själv med några enkla steg. För att göra detta måste du bjuda in dig själv via e-post.  Börja med att logga in på AXS.com, gå till ”Mitt AXS” och navigera till fliken ”AXS Invites”.  Välj den bokning du vill köpa biljetter för och följ dessa steg:

1.    Med hjälp av den sociala bokningshanteraren letar du upp modulen ”Bjud in en vän” och välj antalet biljetter som du vill köpa.

2.    Klicka på alternativet ”Bjud in en vän via e-post”.

3.    Fyll i det obligatoriska fältet (med din egen e-postadress) och klicka på knappen ”Skicka inbjudan”.

Klart! Gå sedan till din inbox där du hittar din egen AXS-inbjudan. Öppna mailet från AXS Invite och klicka på ”Visa din bokning” så är du snart på väg att köpa dessa biljetter åt dig själv.