I Mitt AXS finns fem flikar: ”Kontoinformation”, ”Min kommunikation”, ”Mina evenemang”, ”Jag följer” och ”AXS Invite”.

Kontoinformation: Här kan du redigera din profilinformation, ändra ditt lösenord och koppla till eller bort Facebook.

Min kommunikation: Hantera kommunikationen med AXS. Ställ in om du vill anmäla dig till AXS Evenemangsguide – vårt nyhetsbrev som du får en gång i veckan. Här kan du också välja om du vill få aviseringar och nyheter om evenemang som du följer samt om det sker ändringar för evenemang du ska gå på.

Mina Evenemang: Här kan du se en lista över alla evenemang som du köpt biljetter till på AXS.com. Undantaget är säsongskort till Djurgården och Hammarby Fotboll.

Jag följer: Här listas alla evenemang som du har valt att ”följa” på AXS.com.

AXS Invite: Hantera alla dina AXS Invite-bokningar här, skicka inbjudningar till vänner via Facebook eller e-mail, eller köp reserverade biljetter till dig själv.