När du registrerar dig för ett AXS.com konto via Facebook ber vi om en del grundläggande information (inställningar, intressen, evenemang, osv.) så att vi kan föreslå evenemang som du är intresserad av.

Vi kommer inte skriva något på din vägg eller tidslinje utan din tillåtelse.

Om du inte litar på oss helt ännu så kan du alltid koppla bort ditt Facebook-konto och välja ett lösenord så att du loggar in med din e-postadress i stället.