För att fullt ut uppleva hur fantastiskt AXS.com är måste du först skapa ett konto hos oss. Oroa dig inte. Vi kommer inte dela med oss av din e-mail till tredje part eller fylla din inkorg med skräppost.

En av de främsta anledningarna till att fans inte går på evenemang är för att de inte vet att de äger rum. Vi vill lösa det problemet så du aldrig missar ett evenemang som du gärna vill gå på.

Genom att skapa ett konto har du en chans att berätta vad du är intresserad av, så att vi kan berätta när artisten/laget/evenemanget kommer till stan. Med ett konto får du dessutom tillgång till andra bra funktioner som rör dina biljetter, som att spara dina uppgifter till nästa köp, bjuda in kompisar med AXS invite, följa evenemang du är intresserad av, med mera.

Registrera ditt konto idag med e-mail eller Facebook. Det är superenkelt!