Det är så klart alltid tråkigt när evenemang ställs in eller skjuts upp.

För inställda evenemang behandlas din återbetalning automatiskt om du har köpt dina biljetter via www.axs.com eller över telefon. Har du köpt biljetterna på plats hos ett ombud eller i Stockholm Lives biljettkassa/servicecenter ber vi dig kontakta dem direkt för att få pengarna tillbaka.

Normalt tar det 7 - 10 bankdagar innan saldot syns på ditt konto igen. (Tack för ditt tålamod!)

För uppskjutna evenemang är biljetter vanligtvis giltiga för det nya datumet. Om du inte redan fått ett mail med ny information om evenemanget, vänligen ring 0771 31 00 00 eller skicka en förfrågan för att ta reda på dina valmöjligheter.