Vi vill att du ska få dina biljetter! För att se till att biljetterna inte hamnar i din skräppostmapp rekommenderar vi att du lägger till guestservices@boxoffice.axs.com som en e-postkontakt.

Här är instruktioner för att se till att dina e-biljetter, evenemangsnotifikationer, osv inte hamnar i skräpposten.

** Läs instruktionerna nedan för att se till att framtida e-mail från oss inte felaktigt stämplas som spam. **

Instruktioner för Gmail

Välj ”Kontakter” i Gmails rullgardinsmeny (överst till vänster, under Google-logotypen)

Klicka på ”Ny kontakt”

I rutan e-postadress, ange guestservices@boxoffice.axs.com

Klicka på ”Lägg till i mina kontakter”

Användbara tips: När du är i din skräppostmapp, markera rutan bredvid valfritt e-postmeddelande och klicka på Inte skräppost för att dirigera meddelanden från AXS till din inkorg.

Instruktioner för Yahoo

Välja ”Kontakter” överst till vänster på skärmen

Klicka på ”Ny kontakt”-knappen (överst till vänster)

I rutan e-postadress, ange guestservices@boxoffice.axs.com

Klicka på ”Spara”

Användbara tips: När du är i din skräppostmapp, markera rutan bredvid ett e-postmeddelande och klicka på Inte skräppost för att dirigera meddelanden från AXS till din inkorg.

Instruktioner för Hotmail/MSN/Live

Öppna din inbox och klicka på ”Alternativ”-> ”Fler alternativ” (övre högra hörnet)

Klicka på länken ”Betrodda och blockerade avsändare” under ”Att förhindra skräppost” (överst till höger på sidan)

Välj ”Betrodda avsändare”

Ange guestservices@boxoffice.axs.com i e-postfältet

Klicka på ”Lägg till”

Användbara tips: När du är i din skräppostmapp, markera rutan bredvid ett e-postmeddelande och klicka på Inte skräppost för att dirigera meddelanden från AXS till din inkorg.

Instruktioner för Outlook

Högerklicka på valfritt e-postmeddelande i din inkorg eller skräppostmapp

För musen över ”Skräppost”

Välj ”Lägg till avsändare i listan över betrodda avsändare”

Klicka på ”OK”

Användbara tips: När du är i din skräppostmapp, markera rutan bredvid ett e-postmeddelande och klicka på Inte skräppost för att dirigera meddelanden från AXS till din inkorg.

Instruktioner för AOL [America Online]

Välj ”Kontakter” från vänstra verktygsfältet

Välj ”Ny kontakt” från det övre verktygsfältet

Lägg till ”AXS” som smeknamn (du kan kalla detta vad du vill)

Lägg till guestservices@boxoffice.axs.com som e-post 1

Klicka på ”Lägg till kontakt”

Användbara tips: När du är i din skräppostmapp, markera rutan bredvid ett e-postmeddelande och klicka på Inte skräppost för att dirigera meddelanden från AXS till din inkorg.

Instruktioner för Earthlink.net

Välj ”Adressbok” från verktygsfältet (överst på skärmen)

Välj ”Ny kontakt”

Lägg till guestservices@boxoffice.axs.comsom e-postkonto under ”Kontaktinformation”

Klicka ”Spara”

Användbara tips: När du är i mappen för suspekta meddelanden, markera rutan bredvid ett e-postmeddelande och klicka på Flytta till Inkorgen och lägg till kontakt för att dirigera meddelanden från AXS till din inkorg.