AXS Waiting Room

Waiting Room ger alla samma förutsättningar att köpa biljetter vid biljettsläpp. Klicka här för att se hur det fungerar och läs igenom summeringen nedan.

Så här fungerar Waiting Room:

1. Gå till Waiting Room när det öppnar, vanligtvis 30 minuter innan biljettsläpp.
  2. Logga in eller skapa ett nytt konto.
  3. Du tilldelas ett slumpmässigt könummer och prioriteras före personer som når Waiting Room när biljettsläppet påbörjats. Vi filtrerar här bort ”botar” och ”robotar”.
  4. När det är din tur får du tillträde till köpflödet om det fortfarande finns biljetter kvar. Observera att sidan uppdateras automatiskt.

När det är din tur får du välja antal biljetter och priskategori. Acceptera för att genomföra betalningen. Nekar du de valda biljetterna placeras du återigen i kö.

Vänligen notera! Vid stort intresse säljs biljetterna slut snabbt. En plats i Waiting Room innebär inte att du är garanterad biljett. Du har däremot företräde in i köpflödet framför personer som inte tilldelats ett nummer i Waiting Room.

*OBS! För dig som är Nordeakund, vänligen läs dessa instruktioner innan ni påbörjar biljettköpet:http://www.nordea.se/privat/vardagstjanster/kort/Internetkop.html