AXS Waiting Room

Waiting Room ger alla samma förutsättningar att köpa biljetter vid biljettsläpp. Klicka här för att se hur det fungerar och läs igenom summeringen nedan.

Så här fungerar Waiting Room:

1. Gå till Waiting Room när det öppnar, vanligtvis 30 minuter innan biljettsläpp.
  2. Logga in eller skapa ett nytt konto.
  3. Du tilldelas ett slumpmässigt könummer. Medan du väntar kan du önska antal biljetter och priskategori. Under tiden filtrerar vi bort ”botar” och ”robotar”
  4. Sidan uppdateras automatiskt och ger slumpmässigt fans ur kön tillträde till köpflödet. När det blir din tur ges du möjlighet att genomföra köpet, förutsatt att dina önskade biljetter fortfarande finns kvar

Acceptera för att genomföra betalningen. Nekar du de valda biljetterna placeras du återigen i kö.

Vänligen notera! Vid stort intresse säljs biljetterna slut snabbt. En plats i Waiting Room innebär inte att du är garanterad biljett.

*OBS! För dig som är Nordeakund, vänligen läs dessa instruktioner innan ni påbörjar biljettköpet:http://www.nordea.se/privat/vardagstjanster/kort/Internetkop.html