Det finns tre sätt att säkra biljetter till alla evenemang på AXS!

Gå till vår hemsida och sök eller bläddra efter evenemang. När du hittar evenemanget du vill gå på klickar du på knappen ”Köp biljetter” till höger på sidan för att börja inköpsprocessen.

Ladda ner AXS-appen där du enkelt kan söka och bläddra bland evenemang samt köpa biljetter direkt. Appen är tillgänglig för iPhone och Android och du hittar den genom att söka på AXS i App Store eller Google Play.

Du kan också slå oss en signal så hanterar vi din transaktion via telefon.

Vänligen skicka alla frågor, kommentarer och synpunkter på hur vi kan göra AXS.com bättre för dig!

Skicka en förfrågan genom AXS Hjälpcenter eller ring 0771 31 00 00.